Cristian Popescu Piedone a spus adevărul! Se simte vinovat pentru morții de la Colectiv?

Publicat 2021-04-07 14:24:22

Cristian Popescu Piedone a spus adevărul! Primarul Sectorului 5 a făcut declarații cutremurătoare despre tragedia de la Colectiv, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Piedone a surprins pe toată lumea prin ceea ce a spus.

Cristian Popescu Piedone a spus adevărul! Se simte vinovat pentru morții de la Colectiv? Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

El susține că tot ce așteaptă de la instanță, în procesul în care este implicat și în care riscă ani grei de închisoare, este să stabilească adevărul.

Cristian Popescu Piedone a spus adevărul! ”Familia este toată puterea mea”

Cristian Popescu, alias Piedone, actualul Primar al Sectorului 5 din București, a fost invitatul ediției de marți a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Tată și bunic, căsătorit de peste 30 de ani Cristian Popescu Piedone a vorbit marți seară și despre viața personală, de familie, dar a făcut dezvăluiri și despre perioada teribilă care a avut legatura cu tragedia de la ”Colectiv”.

”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este ! (…) Îmi iubesc soția, imi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu!

Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, este o parte din răspunsul actualului edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la întrebarea ”Cum ați cucerit-o pe soția dumneavoastră?”.

Acuzat în dosarul ”Colectiv” de abuz în serviciu și abuz în eliberarea autorizației și acordului de funcționare dat clubului Colectiv, fără aviz ISU, Cristian Popescu Piedone a făcut o mărturisire neașteptată aseară, atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea ”roșie” care i-a fost adresată.

Riscă 15 ani de închisoare

”Am să încep prin a va spune ”ultimele cuvinte” pe care le-am spus și în fața domnului judecător, în instanță: ”În cazul in care copiii mei, în acea noapte, s-ar fi aflat în clubul Colectiv, și s-ar fi întâmplat nenorocirea care s-a petrecut, iar ei, astăzi, erau morți, eu, în fața dumneavoastră, spuneam în continuare că sunt nevinovat.

Sunt tată, sunt bunic, știu ce înseamnă … văd … nu sunt lipsit de realitate… (…) Nu pot să-mi asum ceea ce nu-mi aparține mie, în această tragedie! Nu vreau să-mi demonstrez nevinovăția, ci realitatea… vreau să demonstrez adevărul, acesta trebuie să iasă la suprafață”, este o parte din răspunsul oferit de edil la întrebarea ”Va simțiți vinovat pentru morții de la Colectiv?”

Cristian Popescu Piedone riscă acum, la șase ani de la tragedie, o pedeapsă de 15 ani după gratii, iar decizia judecătorilor este așteptată în cursul acestei luni. Edilul a spus ce ”așteptări” are de la Justiție, în ceea ce privește dosarul ”Colectiv”, în care este anchetat.

”(…) Nu cer decât o dreptate și un adevăr! (…)Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”, a răspuns Cristian Popescu Piedone, la întrebarea ”Sunteți pregătit să faceți închisoare?”.

Sursa
Media: EXCLUSIV  Horoscop 9 aprilie 2021. Careu între Marte și Neptun. Previziuni pentru zodii

Află, la DCNews TV, ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 9 aprilie 2021....

Media: Primul concert cu public la Filarmonica din New York de la izbucnirea pandemiei

Treisprezece luni. Atât au aşteptat muzicienii Filarmonicii din New York să susţină, din nou, un concert pentru locuitorii din oraş....

Media: Mihai Bobonete, epidod rușinos cu paparazzi. Nici chiar vedeta PRO TV nu și-a închipui așa ceva

Celebrul Mihai Bobonete a trăit unul dintre cele mai rușinoase episoade din viața sa. Chiar el a recunoscut că a fost unul dintre cele m...

Media: O carte pe zi: „Strania poveste a unui pian” de Mirel Taloş

Patru părţi – Prolog, Adagio, Andante, Presto – vorbesc despre cum este abordată muzica de interpreţi, mai degrabă decât despre te...

Media: Gestul fabulos făcut de Gigi Becali: M-a surprins. Ce a făcut milionarul este incredibil

Gest fabulos al milionarului Gigi Becali. Acesta l-a ajutat pe unul dintre cei mai mari duşmani ai săi care a fost infectat cu COVID-19. C...

Media: Selly îi dă replica lui Victor Ciutacu: Diferența asta dintre generații, adică cum jignim noi și cum jignesc ei

Selly îi dă replica lui Victor Ciutacu după ce realizatorul TV l-a numit papagal gonflat artificial. Reacția jurnalistului de la Români...

Media: Ce se întâmplă cu averea regretatului Nelu Ploieșteanu? Toți banii au fost deja împărțiți

Artistul Nelu Ploieșteanu se pare că și-a pregătit testamentul din vreme și a împărțit în mod egal tot ceea ce a strâns de-a lungu...

Media: Sorin Mihai Câmpeanu, la „ÎN SECURITATE”: „România va avea 4,4 miliarde de euro bani europeni de investit în educaţie”

Prezentăm principalele declaraţii ale lui Sorin Mihai Câmpeanu, ministrul Educaţiei, joi seara seara, la „ÎN SECURITATE”, alături ...

Media: EXCLUSIV  NATO, Rusia și Flancul Estic. Noul concept strategic al celei mai puternice alianțe din istorie | Mircea Geoană, interviu „Pe Plan Extern”

DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 2 aprilie 2021. ...

Media: Marius Tucă Show e în direct, diseară, la 19:00, la Aleph News. Invitaţi: psihiatrul Gabriel Diaconu şi Andrei Păunescu

Oboseala pandemică şi-a spus deja cuvântul. Scindată între păreri despre utilitatea măştii şi obligativitatea ei, între concepte u...

Media
Marius Tucă Show. Ora 19:00, la Aleph News. Invitaţi ...

Abia ce trecu, săptămâna trecută, Ziua Mondială a ...

Media
Robert Turcescu, lovitură totală pentru Arafat! Adev...

Ies la iveală amănunte absolut uluitoare după traged...

Media
Ciuvică: Dacă îl demite pe Voiculescu, membrii USR s...

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Mugur Ciuvică, înainte ...

Media
Tabloidul german Bild, cel mai citit din Germania, îş...

Tabloidul german Bild, cel mai citit din Germania, îş...

Media
Cum se înțelege Andi Moisescu cu soția sa, Olivia St...

Andi Moisescu este unul dintre oamenii de televiziune c...

Media
Cristina Prună (USR), ceartă cu Oana Lovin, din cauza...

Cristina Prună (USR) a avut, luni după-amiază, un sc...

Media
Conacul din filmul „The Godfather”, scos la vânzar...

Fanii filmului „The Godfather” sigur au remarcat co...

Media
O vedetă PRO TV a rămas înmărmurită: Am crezut că...

Andreea Bălan a avut o reacție dură la adresa unei f...

Media
Eveniment editorial: Daily Mail a scos un ziar de 144 d...

Este vorba despre un ziar realizat recent de către pub...

Media
Panică totală pentru Carmen Brumă: Am zis că e sfâ...

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea a mărturisit c...

© Copyright 2021 PortalZiare.ro - Stiri din ziare, reviste, ultimele stiri.
Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. PortalZiare.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.